Temple of Hermit ontvangt 10.000 stemmen op LEGO Ideas

LEGO Ideas

Het LEGO IDeas-project Temple of Hermit is het 31ste project dat de tweede reviewronde van dit jaar heeft bereikt. De set had 677 dagen nodig om de vereiste mijlpaal van 10.000 stemmen te bereiken en maakt daarmee kans op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die inmiddels zijn uitgebracht in de LEGO Shop, waaronder de recent verschenen Grand Piano.

Lees ook → LEGO Ideas 21318 Treehouse weer terug op voorraad in LEGO Shop

Temple of Hermit

Temple of Hermit is een vijf verdiepingen tellende pagode van de Seiganto-Ji-tempel in de Japanse prefectuur Wakayama. Ontwerper Brickfornia heeft vanwege de ruimte helaas twee verdiepingen moeten schrappen, maar het eindresultaat is alsnog prachtig. Iedere verdieping heeft zijn eigen dakrand en betekenis:

  • Aarde – Entree in Japanse stijl met tatami (Japanse vloer)
  • Vuur – Japanse vuurkorf met kussens
  • Water – Japans bad met bamboe
  • Wind – Samurai’s kamer om zijn dagboek te schrijven
  • Hemel – Slaapruimte dichtbij de hemel

In de kamer van de master is een grote ruimte met de master en een kat die melk drinkt en sake die door de samurai is verborgen op de bovenste verdieping. Door het dak te openen zien we een kat die zijn ogen heeft gericht op een muis. Aan de buitenkant is er O-mikuji dat wordt getekend door een leerling en een bloempot bij de rivier. Verder komt de set met een varken dat miso morste achter samoerai bij de sakuraboom, verborgen geld dat aan de sakuraboom hangt en een shōji die gebroken is door een discipel in het huis.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten