The Legend of Zelda: Hyrule Castle bereikt mijlpaal van 10.000 stemmen op LEGO Ideas

LEGO Ideas

Nintendo-fans kunnen in de toekomst mogelijk uitkijken naar een nieuwe set, want het Hyrule Castle uit The Legend of Zelda-franchise heeft vandaag de support ontvangen van 10.000 LEGO Ideas-gebruikers. De set maakt daardoor kans op een commerciële release, hoewel de beslissing van LEGO pas later in het jaar wordt genomen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Hyrule Castle

Het LEGO Ideas-project is de creatie van de Russische-ontwerper Artem Biziaev. Zijn ontwerp werd uitermate positief ontvangen op het platform, want het Hyrule Castle in LEGO-vorm had slechts 27 dagen nodig om het vereiste aantal stemmen te bereiken. Het kasteel bestaat uit ongeveer 2600 stenen en bevat veel verwijzingen naar de games, zoals Cucco’s (kippen), het Master Sword, een Dungeon Map, een kompas en vier verborgen hartjes.

De set is bovendien niet alleen een prachtig displaymodel voor volwassenen, want Biziaev heeft ook verschillende geheimen en quests aan het ontwerp toegevoegd zodat ook kinderen ermee kunnen spelen. De verraderlijke schurk Ganondorf kan het Hyrule Castle overnemen door een van de torens te draaien.

Het kasteel is voorzien van een marktplein, een tempel, een tuin en een begraafplaats op het grondgebied van het kasteel. Er worden zeven minifiguren meegeleverd: Link, Zelda, Ganondorf, Anja, Royal Guard en twee Moblins.

We achten de kans niet bijzonder groot dat dit project daadwerkelijk zal worden uitgebracht. LEGO en Nintendo werken al officieel samen en het is niet ondenkbaar dat er al een soortgelijke set in de pijplijn zit. Tot op heden zijn namelijk alle The Legend of Zelda-projecten afgewezen, hoewel het thema nog steeds niet is verbannen op LEGO Ideas.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten