This is Fine-meme krijgt mogelijk eigen LEGO Ideas-set

LEGO LEGO Ideas

De meme ‘This is fine’ krijgt mogelijk zijn eigen LEGO-set. Deze week heeft het project namelijk de magische mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt op het LEGO Ideas-platform. Dit betekent dat de set door LEGO zal worden beoordeeld en eventueel een commerciële release krijgt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

This is Fine

This is fine is een creatie van Truman Cheng (legotruman) en had slechts 50 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen. De ontwerper uit Hong Kong heeft inmiddels al 10 succesvolle projecten op zijn naam staan en LEGO Ideas 21333 Starry Night werd zelfs daadwerkelijk uitgebracht. Volgens Truman is de set 20 cm lang, 10 cm breed en 12,2 cm hoog. Hoeveel stenen er zijn gebruikt is niet duidelijk.

Het project is gebaseerd op een afbeelding van een hond die zichzelf ervan probeert te verzekeren dat alles in orde is, ondanks het feit dat hij in een kamer zit die in vlammen is opgegaan. De cartoon is afkomstig uit een nummer van de webcomicreeks Gunshow, geïllustreerd door K.C. Green, en werd begin januari 2013 gepubliceerd. De cartoon wordt meestal gebruikt als reactiebeeld om een gevoel van zelfverloochening of aanvaarding over te brengen in een uitzichtloze situatie.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten