Tribute to Galileo Galilei verschijnt in 2023 als cadeau bij aankoop (GWP)

LEGO LEGO Ideas

LEGO heeft Tribute to Galileo Galilei aangekondigd als de winnaar van de STEM-bouwwedstrijd, dat overigens staat voor science, technology, engineering en mathematics. Dit betekent dat het ontwerp van Firecracker in de toekomst als een cadeau bij aankoop (GWP) wordt uitgebracht.

Lees ook → LEGO 40567 Forestmen’s Hideout nu beschikbaar als cadeau bij aankoop

Tribute to Galileo Galilei

De set hoef je overigens niet op korte termijn verwachten, want doorgaans zit er meer dan een jaar tussen het selecteren van het ontwerp en de daadwerkelijke release. Tribute to Galileo Galilei ontving in totaal 1432 stemmen, gevolgd door Tribute to Leonardo da Vinci met 783 stemmen en het roterende Classic Space-logo met 637 stemmen.

Een viering van Galileo Galilei, de astronoom die veel heeft bijgedragen aan ons begrip van de ruimte. Galileo verbeterde de telescoop om onze planeten en sterren te bekijken, ontdekte dat de maan bergen en kraters heeft, ontdekte de manen van Jupiter, bestudeerde de fasen van Venus en pleitte voor de heliocentrische theorie. Tribute to Galileo Galilei bevat daarom een micro Heliocentrisch model dat ronddraait, een telescoop en een boekenplank. De set bestaat uit in zijn huidige bestaat uit exact 250 stenen.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten