Uitgelicht: LEGO Ideas-project Auto Repair Garage 1930s

LEGO LEGO Ideas

Het is op dit moment relatief rustig qua nieuws over nieuwe LEGO-sets en dat is een goed moment om weer eens een LEGO Ideas-project uit te lichten: Auto Repair Garage 1930s. De set werd in de tweede helft van 2020 aan het platform toegevoegd en staat inmiddels op bijna 8000 supporters, met nog 285 dagen te gaan om de mijlpaal van 10.000 te bereiken. Mocht het project succesvol zijn dan gaat LEGO beoordelen of de set origineel en creatief genoeg is om daadwerkelijk te worden uitgebracht. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Auto Repair Garage 1930s

De ontwerper legoceo heeft een garage uit de jaren ’30 gecreëerd. Op de foto’s zien we een lichtblauwe oldtimer uit deze periode met vier functionele deuren, die wordt gerepareerd. Verder zie je veel andere klassieke kenmerken, zoals oude benzinepompen en nummerplaten uit het verleden. Aan de rechterkant van het gebouw bevinden zich twee olietanks, een bezemsteel en een klassieke motorkraan.

Binnenin zijn er eveneens veel details toegevoegd die de garage van de jaren ‘30 voorstellen. Zo heeft hij bijvoorbeeld een houten wandklok aan de muur bevestigd en een oude radio op het stoeltje. Daarnaast is er een oude beschadigde pijp en een spinnenweb aan de muur zichtbaar.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten