Uitgelicht: LEGO Ideas-project Escape Game: Carter’s Secret

LEGO Ideas

Escape Game: Carter’s Secret is een nieuw interessant project op LEGO Ideas. Het idee is gebaseerd op een escape room, waarbij je 60 minuten hebt om Newt Carter te redden. De zoektocht brengt je door alle kamers waarin je sleutels moet vinden om uiteindelijk het mysterieuze laboratorium te bereiken. Sommige verborgen mechanismen zullen je helpen hints te vinden om je reis door een andere kamer voort te zetten, maar je zult moeten samenwerken om het doel te bereiken. De set van ontwerper Thomas Carlier (Brickproject) bestaat uit 2800 stenen en drie minifiguren. Wil je ook dat deze set wordt uitgebracht? Breng dan hier je stem uit.

Het model bevat 6 verwijderbare onderdelen. De speler begint met het gebruik van de eerste fase en nadat je de eerste drie hints hebt ontdekt, kun je de andere onderdelen achter elkaar bevestigen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten