Uitgelicht: LEGO Ideas-project The A-Team

LEGO Ideas

The A-Team wordt nog altijd uitgezonden op TV en dat heeft Henk vermoedelijk geïnspireerd om er een set van te maken. Het iconische GMC-busje bestaat uit 470 stenen en is ontworpen op schaal om te passen bij de nieuwe 8 studs brede voertuigen die begin 2020 door LEGO werden geïntroduceerd. De ontwerper heeft goed naar de serie gekeken, want de bestelbus is niet geheel zwart, maar alleen onder de rode streep en grijs boven de streep.

The A-Team

De ontwerper besloot aanvankelijk de inzending uit te stellen vanwege een ander A-Team-project op LEGO Ideas, maar zijn zoon wist hem te overtuigen dat de creatie te goed is om niet te worden gedeeld. Het model komt met de vier minifiguren van het A-Team: Kolonel John “Hannibal” Smith, Sergeant Bosco Albert Baracus (B.A.), Luitenant Templeton Peck (Face) en Kapitein H.M. “Howlin’ Mad” Murdock.

Als je een fan bent van iconische filmvoertuigen en je zou willen dat LEGO deze uitbrengt, steun dan dit project op LEGO Ideas. Bekijk daarnaast hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

LEGO viert in augustus zijn 90ste verjaardag met de komst van enkele iconische sets, waaronder LEGO Icons 10305 Lion Knight’s Castle en 10497 Galaxy Explorer. Maar niet alleen oude thema’s worden nieuw leven in geblazen, want je kan ook uitkijken naar de LEGO Atari 2600, Chevrolet Camaro Z/28 1969, Marvel’s Sanctum Sanctorum en nog heel veel meer. Bij aankopen vanaf €150 ontvang je tot en met 14 augustus LEGO 40567 Forestmen’s Hideout als cadeau.

2 Reacties

  1. Jaaaa zoveel mooie en leuke herinneringen aan de serie mijn zoon toen 5 was groot fan en had zelfs de bus als tent in zijn slaapkamer en Lego was en is nog steeds zijn grote hobby
    Als hij in oktober 42 wordt wil ik hem dit graag voor zijn verjaardag geven zodat hij zijn liefde voor het A-team kan doorgeven aan zijn zoon Aidan van 6 het lego virus is al toegeslagen !

    Reageer
    • Helaas gaat dat niet lukken Marja. Dit is slechts een idee en als dit project 10.000 stemmen krijgt, dan gaat LEGO pas bekijken of ze het gaan uitbrengen.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten