Unboxing van LEGO Ideas 21318 Tree House

LEGO Ideas

Afgelopen zondag publiceerde de Duitse website PromoBricks al enkele afbeeldingen van de LEGO Ideas 21318 Tree House-verpakking en vandaag krijgen we mee te zien van de boomhut. LEGO heeft nog geen officiële releasedatum aangekondigd, echter wist een Belgische lezer van de site zijn hand te leggen op de set. Overigens gaat het niet om een lek, want de lezer heeft de set simpelweg gekocht in een Dreamland-winkel.

→ Update: LEGO heeft de set inmiddels officieel aangekondigd. LEGO Ideas 21318 Tree House is vanaf 24 juli beschikbaar voor VIP-leden, terwijl de reguliere lancering op 1 augustus zal plaatsvinden. Een VIP-lidmaatschap is gratis en kan tijdens het plaatsen van een bestelling direct worden gecreëerd. De adviesprijs in Nederland en België is €199,99.

LEGO Ideas 21318 Tree House

LEGO Ideas 21318 Tree House bestaat uit 3036 stenen en zal in de tweede helft beschikbaar worden gemaakt voor VIP-leden, terwijl de reguliere lancering op 1 augustus zal plaatsvinden. De set krijgt een adviesprijs van €199,99 en dat komt neer op 6,6 cent per steen. Een VIP-account kan kosteloos worden geregistreerd tijdens het plaatsen van een bestelling. LEGO Ideas 21318 Tree House wordt geleverd met vier minifiguren en het seizoen kan worden gewijzigd door de bladeren te vervangen.

In de doos vinden we de gebruikelijke handleiding met als voorwoord een klein verhaal waarom we van elke boomhut moeten houden, marketinginformatie over ‘Plants from Plants’, informatie over de bedenker van de set Kevin Fresser en LEGO-ontwerper César Carvalhosa Soares. Een ander unieke eigenschap van LEGO Ideas 21318 Tree House is dat alle plastic plantendelen verkregen zijn uit organisch geteeld suikerriet uit Brazilië.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten