Viking Village wint LEGO Ideas-stemming en krijgt commerciële release

LEGO LEGO Ideas

Op het LEGO Ideas-platform kon sinds mei worden gestemd op drie oude projecten, waarvan er slechts één in productie zal worden genomen. LEGO is ditmaal een samenwerking aangegaan met de Amerikaanse retailer Target, echter zal de set met de meeste stemmen ook in Europa worden uitgebracht.

Target x LEGO

Je had de keuze uit drie LEGO Ideas-projecten die de mijlpaal van 10.000 stemmen hebben bereikt, maar in de reviewronde niet door LEGO werden geselecteerd. De stemming liep tot en met 31 mei, maar vandaag heeft LEGO pas de winnaar aangekondigd: Viking Village. Het was een vrij eenvoudige overwinning op basis van het aantal uitgebrachte stemmen.

“De resultaten van deze stemming tonen eens te meer de sterke wens van de community voor producten die verband houden met een aantal van de nostalgische thema’s van de LEGO Group, zoals we een terugkeer van het oude Vikingen-thema in deze set te zien krijgen. We zijn verheugd dat we deze kans krijgen om de community iets heel speciaals te brengen. We zijn nog bezig met het uitwerken van het definitieve productontwerp, de prijs en de beschikbaarheid van deze set. We zullen meer vertellen op de LEGO Ideas blog wanneer we dichter bij de lancering komen”, aldus LEGO.

Uitslag

  • Viking Dorp – 16.317
  • Mini Golf Course – 11.575
  • Marine Life – 6.732

Viking Village

Terwijl de originele LEGO Vikingen zwaar geïnspireerd waren door de Noorse mythologie en fantasie thema’s, is BrickHammer’s Viking Village meer geaard en geworteld in de werkelijke geschiedenis. Met 5 grote structuren en afneembare daken.

Mini Golf Course

Daag je vrienden uit voor een leuk toernooi met deze volledig speelbare Mini Golf Course. Pitch, putt & swing je een weg door 3 unieke holes met een verscheidenheid aan landschappen en bewegende obstakels.

Marine Life

Ben je een liefhebber van de zee? Dan heb je geluk, want met Marine Life kun je een kwal, een clownvis en een zeepaardje in huis halen.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten