Vincent van Gogh: Starry Night ontvangt 10.000 stemmen op LEGO Ideas

LEGO Ideas

The Vincent van Gogh: The Starry Night is het nieuwste project dat 10.000 supporters heeft bereikt op LEGO Ideas. Het ontwerp is gebaseerd op het iconische en zeer herkenbare schilderij van de wereldberoemde Nederlandse kunstschilder Vincent van Gogh. De set wordt meegenomen in de tweede beoordelingsronde van dit jaar en maakt daarmee kans op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Vincent van Gogh: Starry Night

Het LEGO Ideas-project bestaat uit 1552 stenen en heeft een 3D-look met een sterke nadruk op de iconische penseelstreken en kleurkeuze van de kunstenaar. Er worden verschillende technieken gebruikt om het prachtige penseelwerk te reproduceren. Clips en beugels vormen de wervelende wolk; platen stapelen zich om de hellingen en struiken te vormen en gebogen delen laten de cipressenboom uit het schilderij komen.

Ter ere van de kunstenaar zit er ook een Vincent van Gogh-minifiguur in de set. Dit komt ook met een verfkwast, schilderij, palet, ezel en mini-schilderij ‘Starry Night’ op een bedrukte tegel.

Recente succesvolle LEGO Ideas-projecten

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten