VIP-voorverkoop van LEGO Ideas 21318 Tree House gestart

LEGO Ideas

LEGO Ideas 21318 Tree House is vanaf dit moment beschikbaar voor VIP-leden. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een VIP-account, dan is dat geen probleem want het gratis lidmaatschap kan tijdens het plaatsen van een bestelling direct worden afgerond. In Nederland heeft LEGO Ideas 21318 Tree House een adviesprijs van €199,99 en voorlopig is de set alleen verkrijgbaar in de LEGO Store. Vanaf 1 augustus is de set ook beschikbaar voor niet-VIP-leden.

De prachtige boomhut bestaat uit 3036 stenen en daarmee is het de grootste LEGO Ideas-set tot op heden. Kevin Feeser creëerde het originele ontwerp en bereikte daarmee meer dan 10.000 supporters op de website van LEGO Ideas. Het ontwerp van Feeser is door LEGO-ontwerper César Soares omgezet in een commerciële set. In de bovenstaande video geeft de ontwerper een inkijkje hoe dit proces in de praktijk verloopt.

Naast de grootste Ideas-set bevat LEGO Ideas 21318 Tree House de meeste botanische elementen. Verder heeft LEGO de verschillende plastic plantelementen gemaakt van duurzaam suikerriet, dat is geteeld in Brazilië. “Het is een belangrijke stap in ons ambitieuze doel om alle LEGO-elementen van duurzame materialen te maken”, aldus Tim Brook, LEGO vice-president van Environmental Responsibility.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten