Werkende waterval van LEGO volgende succesvolle project op Ideas

LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-project Working Waterfall – with Continuous Flowing Water is het twintigste idee dat de vereiste support heeft ontvangen. In slechts 140 dagen wist de werkende waterval de mijlpaal van 10.000 stemmen te bereiken. LEGO zal het ontwerp meenemen in de eerste beoordelingsfase van 2020 en beslissen of het idee kans maakt op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Waterval van LEGO

Het idee is afkomstig van LEGO-fanontwerper en Youtuber LEGOParadise. Er is ook al een werkende versie zichtbaar in een video. De creatie staat in de video op een 32 × 32 grondplaat en bevat een mechanisme aan de achterkant waardoor de waterval ‘stroomt’. De bouwer heeft niet bekendgemaakt uit hoeveel stenen de set bestaat.

De waterval is voorzien van verschillende kleine details, waaronder een grottenstelsel, een mijn, een klein kamp, wat vissen in de waterval en vleermuizen in de grotten. Er is ook een steenarend gemaakt van stenen.

De huidige beoordelingsfase laat verdere ontwerpen toe tot eind april of begin mei en bestaat inmiddels uit 23 ontwerpen.Tot dusver hebben de volgende ideeën de grens van 10.000 stemmen doorbroken:

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten