LEGO Ideas-project Your Family Tree wint bouwwedstrijd en krijgt commerciële release

LEGO LEGO Ideas

De uitslag van de bouwwedstrijd ‘What does family mean to you?’ is binnen en Your Family Tree is uitgeroepen tot winnaar. Deze zogeheten fanvote is het resultaat van de eerder dit jaar aangekondigde samenwerking tussen LEGO en de Amerikaanse retailer Target. Er waren in totaal meer dan 200 inzendingen, maar LEGO bracht dit aantal terug naar vier kanshebbers en inmiddels is de winnaar bekendgemaakt. Alle LEGO x Target-sets zullen ook in Europa worden uitgebracht.

Lees ook → Viking Village wint LEGO Ideas-stemming en krijgt commerciële release

LEGO x Target

Your family tree

Stambomen zijn niet alleen uniek voor jou en je familie, maar ook iets dat kan blijven veranderen. Nieuwe toevoegingen aan de familie of misschien een andere foto voor een familielid nu ze een nieuw kapsel hebben. Your Family Tree heeft de meeste stemmen ontvangen al zal in de toekomst als echte LEGO-set verschijnen. 

Station Wagon Vacation

Iemand zin in een roadtrip? Roadtrips met het gezin zorgen altijd voor herinneringen die een leven lang meegaan. De bestemmingen, lokale radio, zonsondergangen en tijd met de mensen waar je het meest van houdt.

A little moment of happiness

Zonsondergangen vervelen nooit. Met een plek op deze build voor iedereen in de familie, wat is hier niet leuk aan?

Build your family picture

Fotolijsten die gezinnen zelf kunnen maken? Klinkt als de perfecte set waarvan iedereen kan genieten.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

5 Reacties

 1. A little moment of happiness

  Reageer
  • Station wagon vacation

   Reageer
 2. A little moment of happiness

  Reageer
 3. Wanneer komt er een realistische stoomtrein van lego?

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten