Winnaar laatste LEGO Ideas-reviewronde bekendgemaakt: Earth Globe en Legendary Stratocaster

LEGO Ideas

LEGO heeft vandaag de resultaten gepubliceerd van de laatste LEGO Ideas-reviewronde. In 2021 kunnen LEGO-fans uitkijken naar The Earth Globe en de Legendary Stratocaster, terwijl Sonic Mania – Green Hill Zone nog steeds kans maakt op een release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die inmiddels zijn uitgebracht in de LEGO Shop, waaronder de recent verschenen Grand Piano.

Lees ook → LEGO Ideas 21324 Sesame Street: eerste beelden van Bert, Ernie, Cookie Monster en Elmo

LEGO Ideas 2020

Earth Globe

De “Earth Globe”, zoals het model op LEGO Ideas werd genoemd, is afkomstig van Guillaume Roussel aka Disneybrick55 en maakte indruk op het LEGO Ideas-team met de veelzijdigheid van de set: de wereldbol is niet alleen geschikt als displaymodel, maar heeft ook een educatieve functie en is gebouwd met zeer interessante bouwtechnieken die nog nooit in een officiële LEGO Ideas-set zijn gezien.

Legendary Stratocaster

Legendary Stratocaster is de winnaar van de Music to our Ears-wedstrijd en maakte geen deel uit van de reviewronde. Ondanks dat het slechts op de 7e plaats eindigde met 427 stemmen, heeft het LEGO Ideas-team toch besloten om het project een commerciële release te geven. LEGO verwacht dat de Legendary Stratocaster een absolute hit gaat worden dankzij zijn unieke details, legendarische status in de muziekgeschiedenis, unieke bouwtechnieken en verschillende mogelijkheden om de set te presenteren.

Sonic Mania

LEGO overweegt ook nog steeds Sonic Mania – Green Hill Zone van Viv Grannell (toastergrl op LEGO Ideas), echter volgt er nog een verdere beoordeling of er een commerciële release gaat volgen. We vermoeden dat dit te maken zal hebben met de rechten van Sonic. De definitieve uitslag wordt begin 2021 verwacht tijdens de volgende reviewronde.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten