Winnaar laatste LEGO Ideas-reviewronde bekendgemaakt: Vincent van Gogh: Starry Night en Sonic Mania: Green Hill Zone

LEGO Ideas

LEGO heeft vandaag de resultaten gepubliceerd van de laatste LEGO Ideas-reviewronde. Volgend jaar kunnen LEGO-fans uitkijken naar Sonic Mania: Green Hill Zone en Vincent van Gogh: The Starry Night. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die inmiddels zijn uitgebracht in de LEGO Shop, waaronder de recent verschenen Medieval Blacksmith.

Er staan momenteel nog flink wat LEGO Ideas-projecten op de agenda en vooralsnog lijkt het erop dat er elke twee maanden een nieuwe set verschijnt. LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith is sinds 1 februari beschikbaar en verder heeft het Deense bedrijf de komst van Winnie Pooh, typemachineSeinfeldHome Alonewereldbol en de Legendary Stratocaster bevestigd.

Sonic Mania: Green Hill Zone


Green Hill Zone heeft groen licht gekregen van LEGO. De set werd al in de vorige ronde geselecteerd, echter was er destijds nog geen definitieve uitslag, wat vermoedelijk had te maken met de rechten. De Sonic-set is ontworpen met het oog op de dertigste verjaardag van de franchise in 2021 en bestaat momenteel uit 700 stenen. Net zoals Sonic-games je de tools geven om elke gewenste move te doen zoals je wilt, is de enige beperking met LEGO je verbeelding – en om nieuwe avonturen te helpen inspireren, is deze set ontworpen met een alternatieve “Encore-modus” die trouw is aan Sonic Mania Plus.

Eigenschappen Sonic Mania Green Hill Zone:

  • Minifiguur “Classic” Sonic the Hedgehog
  • “Classic” Dr Eggman, Motobug en drie Flickies als bouwbare figuren
  • Heavy Gunner en Heavy Magician
  • Green Hill Zone “Palm Tree”, “Spring”, “Bridge en” Loop” modules
  • Egg Robot mech
  • Phantom Ruby en Ring accessoires
  • Maak je eigen act door de Green Hill Zone-modules met elkaar te verbinden.
  • Gebruik de Technic-hendel op de veermodule om Sonic en zijn Flicky-vrienden in de lucht te lanceren!

Vincent van Gogh: Starry Night

Vincent van Gogh: The Starry Night-recreatie is geselecteerd als een van de volgende LEGO Ideas-sets. Het originele LEGO Ideas-project bestaat uit 1552 stenen en heeft een 3D-look met een sterke nadruk op de iconische penseelstreken en kleurkeuze van de kunstenaar. Er worden verschillende technieken gebruikt om het prachtige penseelwerk te reproduceren. Clips en beugels vormen de wervelende wolk; platen stapelen zich om de hellingen en struiken te vormen en gebogen delen laten de cipressenboom uit het schilderij komen.

Ter ere van de kunstenaar zit er ook een Vincent van Gogh-minifiguur in de set. Dit komt ook met een verfkwast, schilderij, palet, ezel en mini-schilderij ‘Starry Night’ op een bedrukte tegel.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten