Winnaar LEGO Ideas The Flintstones Wacky Bedrock Inventions bekendgemaakt

LEGO Ideas

LEGO heeft op 31 juli de winnaar van de bouwwedstrijd ‘Wacky Bedrock Inventions’ bekendgemaakt. De wedstrijd werd georganiseerd om de release van LEGO Ideas 21316 The Flintstones te vieren. Fans kregen de opdracht om iets te ontwerpen dat zou passen in de knotsgekke wereld van de Flintstones.

Mammoth Rocket Ride

LEGO Ideas-gebruiker Stevenhoward27 ontwierp de Mammoth Rocket Ride en sleepte daarmee de overwinning in de wacht. Volgens de fan kan de unieke Rocket Ride worden gebruikt om de inwoners van Bedrock-bewoners snel te verplaatsen. De raket wordt aangedreven door de mammoet die water uit zijn slurf spuit. Het ontwerp ziet er simpelweg prachtig uit en een dergelijke set zou in onze ogen niet misstaan in de LEGO Shop.

Steven Howard kan enkele mooie prijzen tegemoetzien, inclusief een door een LEGO-ontwerper op maat gemaakte trofee. Verder ontvangt hij de Flintstones-set plus de overige vier LEGO Ideas 2018-sets, een LEGO Ideas-tas en 300 dollar shoptegoed.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten