LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex Rampage kopen? Nu beschikbaar voor iedereen

LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex Rampage is vanaf vandaag beschikbaar voor iedereen. Tot op heden was de set alleen beschikbaar voor VIP-leden. Het is overigens niet onverstandig om VIP-lid te worden, want tot en met 7 juli 2019 ontvang je twee keer zoveel punten als normaal. Dat betekent dat je €24,99 korting krijgt op je volgende LEGO-aankoop.

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex Rampage

De set bestaat uit 3120 stenen waarmee de iconische poort tot Jurassic Park en de enorme gedetailleerde tyrannosaurus rex kunnen worden gemaakt. De poort tot Jurassic Park is 42 cm hoog en met de hendelfunctie kunnen beide deuren tegelijkertijd worden geopend. Aan de voorzijde zien we het Jurassic Park-logo, vele fakkels en junglebladeren. Helaas is de jeep uit de film niet toegevoegd aan de set.

De dinosaurus is 22 cm hoog en 69 cm lang en volledig beweegbaar. LEGO levert de set met zes minifiguren: John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold en Dennis Nedry. Aan de achterzijde zien we verschillende bekende scènes uit de film, waaronder het elektriciteitshuisje voor de scène met Ellie Sattler.

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage is momenteel exclusief te bestellen via de LEGO Shop. In Nederland en België heeft de set een adviesprijs van €249,99. VIP-leden krijgen bij aanschaf van de set een korting van 10% (€24,99) op hun volgende aankoop.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten