LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage vanaf 19 juni te koop

LEGO LEGO Jurassic World

In mei werden er al een aantal prachtige LEGO-sets op de markt gebracht en het lijkt erop dat we in juni op dezelfde voet verder gaan. LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage werd vandaag namelijk officieel aangekondigd, nadat er in het afgelopen weekend al enkele afbeeldingen van de verpakking werden gedeeld. De set bestaat uit maar liefst 3120 stenen waarmee bouwers de enorme T. Rex en iconische Jurassic Park-poort kunnen creëren. Verder komt LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage met zes minifiguren.

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage

Het is vandaag 26 jaar geleden dat Jurassic Park in première ging en om die mijlpaal te vieren heeft LEGO deze grote set ontworpen. De Tyrannosaurs Rex (22 cm hoog) heeft klappende kaken en een verstelbare kop, armen, benen en staart. De iconische poort tot Jurassic Park is 42 cm hoog en met de hendelfunctie kunnen beide deuren tegelijkertijd worden geopend. Aan de voorzijde zien we het Jurassic Park-logo, vele fakkels en junglebladeren. Helaas is de jeep uit de film niet toegevoegd aan de set.

Er worden zes minifiguren meegeleverd samen met een standaard, baby-dinosaurus en een kaartje met feiten over Tyrannosaurus rex. John Hammond (met zijn oranje wandelstok), Ray Arnold en Dennis Nedry zijn gloednieuwe minifiguren, terwijl Ellie Sattler en Alan Grant vorig jaar hun debuut maakten in de LEGO-set Jurassic Park 75932 Velociraptor Chase. Ian Malcolm was eerder al beschikbaar in het Jurassic World Bricktober-pakket.

De muur die de poort flankeert heeft een bouwbaar dinosaurusnest met 2 elementen van gebroken eieren aan de bovenkant en andere van stenen gebouwde scènes die op de film zijn geïnspireerd, zoals een bunker met een bouwbaar bed voor Ian Malcolm, een zaklamp, een brandblusser, een ladder en displayelementen; een elektriciteitshuisje voor de scène met Ellie Sattler; de eetkamer van John Hammond met een tafel en een stoel voor een minifiguur, plus een ijsje, een lepel en 3 koekjes-elementen; de controlekamer van Ray Arnold met een bouwbaar bureau, 3 computers en een stoel voor een minifiguur; een scène voor Dennis Nedry met een bouwbare badkamer, een bouwbare modderglijbaan en een bus met scheerschuim.

VIP-leden kunnen LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park T. rex Rampage vanaf 19 juni bestellen voor €249,99. Op 1 juli kan iedereen de set kopen in LEGO Stores en de LEGO Online Shop.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten