LEGO Ninjago 71741 The Gardens of Ninjago City lijkt gepland te staan voor mei 2021

LEGO LEGO NINJAGO

In de Duitse LEGO-catalogus wordt het eerst een verwijzing gemaakt naar de LEGO Ninjago 71741 The Gardens of Ninjago City-set. Op de afbeelding met de tekst ‘Laat uw verrassen. Nieuw vanaf mei’ zien we in de achtergrond het tempelcomplex. De set wordt exclusief gelanceerd in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor een adviesprijs van €299,99.

LEGO Ninjago 71741 The Gardens of Ninjago City

LEGO Ninjago 71741 The Gardens of Ninjago City bestaat volgens eerdere geruchten uit 5685 stenen en 20 minifiguren, waaronder heel veel inwoners van Ninjago City, zoals de ninja’s Kai en Zane. Op de onderstaande afbeelding is de omlijning van de set te zien. Zoals je kunt zien bestaat de set uit twee delen. Het zou gaan om plaat van 16 × 32 en eentje van 32 × 32. Net als bij de vorige modellen zijn deze uitgerust met veel blauwe, transparante 1 × 2 tegels die water moeten voorstellen. Op de kleinste van de twee panelen staat een rode pagode met zwarte, gebogen daken. Je ziet ook een soort kleine brug en veel groen.

Op de grotere plaat staan twee gebouwen die aan torens doen denken. Beiden zijn vrij klein van formaat, maar elk minstens vijf verdiepingen hoog. De ruimte ertussen op de bodemplaat wordt weer gevuld met 1 × 2 tegels. De vloeren zijn uitgevoerd in verschillende kleuren, zo zijn er witte, beige, rode, groene en gele buitengevels. De torens zijn met elkaar verbonden via de tweede en derde verdieping. Aan kant van de grotere toren is er ook een turkoois-kleurige structuur met een donker dak. Verder groeit er een boom door de voorkant van deze toren. Op de linkertoren staat een Japanse kersenboom.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten