LEGO spreekt uitgebreid over de komst van NINJAGO Legacy-sets

LEGO NINJAGO

LEGO heeft op zijn Ambassador Network een interview geplaatst met Tommy Andreasen, Tommy Kalmar en Michael Svane Knap over de geschiedenis van LEGO Ninjago. Er wordt voornamelijk gesproken over de nieuwe Legacy-sets en hoe ze zijn ontworpen om eruit te zien als dingen uit de show in vergelijking met de originele sets van vele jaren geleden.

→ Lees ook: bekijk hier de LEGO NINJAGO Legacy-sets die zijn uitgebracht

LEGO NINJAGO Legacy-sets

Het doel van de nieuwe Legacy-sets is om ze meer op hun tegenhangers in de tv-serie te laten lijken. “Tijdens het eerste jaar van het programma waren sommige modellen niet volledig ontwikkeld toen ze in de serie werden geplaatst, waardoor de eerste producten er niet altijd zo uitzagen als in de serie”, aldus Michael Svane Knap.

LEGO NINJAGO: 70670 the Monastery of Spinjitzu

LEGO® NINJAGO® Legacy 70670 Spinjitzu klooster

“Veel van deze sets zijn in 2011 en 2012 uitgebracht. De manier waarop we bouwen met LEGO-stenen, de manier waarop we de sets in elkaar zetten, is sindsdien enorm veranderd. Dit betekent dat we nieuwe elementen hebben, manieren om de sets nog beter te maken”, zegt Tommy Kalmer, Story Manager voor LEGO NINJAGO. “Deze Legacy-sets richten zich bovendien op een nieuw publiek van LEGO NINJAGO: kinderen die de serie voor het eerst zien, maar geen idee hebben van deze iconische sets. Het is een viering van LEGO NINJAGO.”

Ondanks de focus op de Legacy-sets claimt Tommy Andreasen dat het team niet zonder ideeën zit. “We hopen meer lanceringen te doen. We kunnen ideeën doen uit de serie die nooit in product zijn veranderd, er zijn zoveel dingen uit het NINJAGO-universum”, voegt hij eraan toe. “Ik heb ook nieuwe locaties op mijn lijst die interessant zouden kunnen zijn. Er zijn nog steeds gouden kansen uit de epische finale strijd te verkennen en te verbeteren.”

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten