Dit is het LEGO Originals-figuur van hout: alles wat je moet weten

LEGO LEGO Originals

LEGO heeft een selecte groep fans uitgenodigd voor een pop-up galerie-evenement dat op 1 en 2 november zal plaatsvinden in Covent Garden, Londen. Op dit evenement gaat LEGO zijn nieuwe exclusieve LEGO-figuur van hout introduceren onder de LEGO Originals-serie. Daarnaast lijkt het erop dat LEGO met nog meer houten Originals-speelgoed gaan komen voor verzamelaars en fans.

→ Update: Het houten minifiguur is inmiddels officieel aangekondigd. In de Nederlandse LEGO Shop gaat de VIP-voorverkoop van LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure op 3 november van start. Een VIP-account is gratis en geeft je bovendien korting op je volgende LEGO-aankopen. Het model is te koop voor €129,99. Vanaf 8 november is het minifiguur beschikbaar voor iedereen. Belgische lezers kunnen de set hier bestellen.

LEGO Originals

De website VJGamer deelde deze week een afbeelding van het houten LEGO Originals-figuur en daarop is te zien dat het houten poppetje bestaat uit 30 delen. Het verzamelobject zal volgens onze informatie op een later moment ook elders beschikbaar worden gemaakt. Het evenement in Londen is slechts een voorverkoop, omdat het product binnenkort beschikbaar zal zijn voor reguliere verkoop in LEGO Stores en in de LEGO Online Shop. De adviesprijs in Nederland en België bedraagt vermoedelijk €119,99 of €129,99.

LEGO Originals is een serie dat artikelen produceert die betrekking hebben op het erfgoed van het bedrijf, waaronder de exclusieve prints in het LEGO VIP Reward Center. Het is passend dat dit nieuwe item een “gloednieuw houten LEGO-verzamelobject” wordt, dat teruggrijpt op de vroege jaren van het bedrijf waarin het houten producten produceerde.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten