LEGO komt binnenkort met houten LEGO Originals-minifiguur

LEGO LEGO Originals

LEGO heeft in de afgelopen dagen verschillende Engelse VIP-leden uitgenodigd voor een evenement in de pop-up store in Covent Garden, Londen. De verwachting is dat LEGO hier houten speelgoed gaat verkopen onder de LEGO Originals-naam. Onlangs konden er ook al posters met het LEGO Originals-logo via het VIP-programma worden besteld, echter is het sindsdien stil gebleven.

→ Update: Het houten minifiguur is inmiddels officieel aangekondigd. In de Nederlandse LEGO Shop gaat de VIP-voorverkoop van LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure op 3 november van start. Een VIP-account is gratis en geeft je bovendien korting op je volgende LEGO-aankopen. Het model is te koop voor €129,99. Vanaf 8 november is het minifiguur beschikbaar voor iedereen. Belgische lezers kunnen de set hier bestellen.

LEGO Originals

LEGO Originals is een serie dat artikelen produceert die betrekking hebben op het erfgoed van het bedrijf, waaronder de exclusieve prints in het LEGO VIP Reward Center. Het is passend dat dit nieuwe item een “gloednieuw houten LEGO-verzamelobject” wordt, dat teruggrijpt op de vroege jaren van het bedrijf waarin het houten producten produceerde.

Het product is niet goedkoop, want het verzamelobject heeft een prijskaartje van £109,99. Engelse VIP-leden die het evenement bijwonen om het houten speelgoed van LEGO te kopen krijgen ook een exclusieve poster gratis. Wat het item zal zijn wordt pas aangekondigd bij de opening van de galerij.

“Wees de eerste die de gloednieuwe LEGO houten collectible bezit. We nodigen je graag uit in onze pop-upgalerij om te zien hoe LEGO de ervaring van LEGO-creativiteit uitbreidt en schaf als een van de eersten dit zeldzame object voor je huis aan.”

Het verzamelobject zal volgens onze informatie op een later moment ook elders beschikbaar worden gemaakt. Het evenement in Londen is slechts een voorverkoop, omdat het product binnenkort beschikbaar zal zijn voor reguliere verkoop in LEGO Stores en in de LEGO Online Shop. De adviesprijs in Nederland en België bedraagt €119,99.

We verwachten dat LEGO een houten versie van een minifiguur zal uitbrengen. Onderaan de uitnodiging is namelijk een afbeelding te zien van een minifiguur op een houten achtergrond.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten