LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure kopen? Alles wat je moet weten

LEGO LEGO Originals

LEGO heeft op een evenement in Londen de LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure gepresenteerd. Het bedrijf heeft samen met Room Copenhagen een houten replica ontworpen dat precies vijfmaal zo groot is als het iconische LEGO-minifiguur. Het houden minifiguur is geïnspireerd op het eerste speelgoed, handgesneden uit hout door de maker van LEGO Ole Kirk Kristiansen.

LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure

In de Nederlandse LEGO Shop gaat de VIP-voorverkoop van LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure op 3 november van start. Een VIP-account is gratis en geeft je bovendien korting op je volgende LEGO-aankopen. Het model is te koop voor €129,99. Vanaf 8 november is het minifiguur beschikbaar voor iedereen. Belgische lezers kunnen de set hier bestellen.

Het houten minifiguur is uitgehouwen uit eik en heeft verstelbare plastic handen. LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure wordt geleverd in een hoogwaardige geschenkdoos en is daarmee een fantastisch verjaardags-, Sinterklaas-, kerst- of nostalgisch cadeau voor LEGO-fans of iedere creatieveling. Het houten minifiguur is 20 cm hoog, 11 cm breed en 8 cm diep.

LEGO Originals 853967 LEGO Wooden komt ook met een 28 pagina’s tellend boekje met informatie over de geschiedenis van het minifiguur, de ontwikkeling van deze houten replica en verschillende voorbeelden van manieren waarop je het model kan personaliseren. Bezitters kunnen hun creativiteit de vrije loop laten om de minifiguur op unieke manieren aan te kleden, te schilderen of te doen wat ze maar willen om de minifiguur naar smaak te bewerken.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten