LEGO Overwatch 75976 Wrecking Ball en 75977 Junkertown Bike gespot in catalogus

LEGO LEGO Overwatch

In de Duitse LEGO-catalogus voor de tweede helft van 2019 zijn twee nieuwe LEGO Overwatch-sets aangekondigd. Geruchten over de sets verschenen al aan het begin van het jaar, maar het is nu officieel dat de sets spoedig zullen verschijnen. PromoBricks schrijft dat de catalogus afkomstig is van een LEGO-partner en maakt melding van een lancering in oktober, waardoor de Overwatch-sets vermoedelijk in augustus of september rechtstreeks beschikbaar zullen zijn bij LEGO.

Het gaat om de volgende twee sets:

  • LEGO Overwatch 75976 Wrecking Ball bestaande uit 227 stenen (€19,99)
  • LEGO Overwatch 75977 Junkertown Bike bestaande uit 380 stenen (€49,99)
Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten