LEGO Speed Champions 75895 1974 Porsche 911 Turbo 3.0 officieel aangekondigd

LEGO Speed Champions

De set was onlangs al in de LEGO-catalogus voor de tweede helft van 2019 gespot, maar LEGO Speed Champions 75895 1974 Porsche 911 Turbo 3.0 is nu ook officieel aangekondigd. Deze iconische Porsche uit 1974 bestaat uit 180 stenen en is vanaf 1 augustus voor €14,99 in de LEGO Shop.

De auto is nagenoeg identiek aan de groene Porsche uit de LEGO Speed Champions Porsche 911 RSR en 911 Turbo 3.0-set (75888). Volgens LEGO-ontwerper Christopher Stamp was de wens van de community dat het klassieke voertuig ook los zou worden aangeboden. Daarnaast zijn de stickers ditmaal transparant, zodat de auto ook in andere kleuren kan worden gebouwd.

Het model model is voorzien van rubberen wielen, de bekende walvisstaart, het logo van Porsche en een afneembare vooruit waarmee je de coureur in de Porsche 911 kunt plaatsen. LEGO heeft voor deze set een nieuwe Minifig ontwikkeld met een bruin jack, wit shirt met Porsche-logo en een zwarte helm. Ten slotte vinden we in de verpakking nog drie verkeerskegels.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten