Nieuwe beelden LEGO Speed Champions 75895 Porsche 911 Turbo 3.0 gepubliceerd

LEGO LEGO Speed Champions

LEGO 75895 Porsche 911 Turbo 3.0 werd onlangs al gespot in de LEGO-catalogus voor de tweede helft van 2019. De set wordt eind juli verwacht in Nederland en krijgt een adviesprijs van €14,99, waarmee het een van de goedkoopste sets is in de LEGO Speed Champions-serie. De Duitse website Zusammengebaut heeft deze week ook een interview gepubliceerd met ontwerper Christopher Stamp waarin de Porsche 911 Turbo 3.0 uit 1974 ook is te zien.

Via Zusammengebaut © Matthias Kuhnt

De auto is nagenoeg identiek aan de groene Porsche uit de LEGO Speed Champions Porsche 911 RSR en 911 Turbo 3.0-set (75888). Volgens Stamp was de wens van de community dat het klassieke voertuig ook los zou worden aangeboden. Daarnaast zijn de stickers ditmaal transparant, zodat de auto ook in andere kleuren kan worden gebouwd.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten