Deze LEGO Star Wars-sets worden in tweede helft 2019 verwacht

LEGO Star Wars

Het is al enige tijd duidelijk dat er in oktober verschillende nieuwe LEGO Star Wars-sets op de markt zullen worden gebracht, waaronder een adventskalender die in de officiële LEGO-catalogus werd gespot. De Britse website BrickFanatics claimt in het bezit te zijn van informatie over de nieuwe Star Wars-sets en heeft enkele details naar buiten gebracht.

LEGO Star Wars in 2019

Op 4 oktober kunnen fans de nieuwe Star Wars: The Rise of Skywalker-producten voor het eerst kopen, voorafgaand aan de release van de film die op 18 december in premiere gaat. Overigens zijn de namen van de sets geen officiële setnamen, maar korte beschrijvingen van hoe de sets eruitzien. Daarnaast worden richtprijzen genoemd die kunnen verschillen met wat fans op Triple Force Friday moeten betalen.

→ Lees ook: LEGO Star Wars BOOST Droid Commander wordt 1 september uitgebracht

Het onderstaande overzicht is een compilatie van informatie die in de afgelopen periode verschenen is op verschillende nieuwssites en online shops, zoals Amazon. De verwachting is dat er nog een Yoda-beeld wordt gelanceerd en LEGO Star Wars 75245 Advent Calendar en 75253 BOOST Droid Commander zijn al officieel aangekondigd. LEGO Star Wars 75244 Tantive IV werd vorige maand exclusief uitgebracht in de LEGO Shop.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten