Eerste beelden LEGO Star Wars 75288 AT-AT gepubliceerd

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars 75288 AT-AT is gespot in de shop van Amazon Nederland. De set is nog niet officieel door LEGO aangekondigd, maar de retailer heeft desondanks de eerste beelden van de nieuwe AT-AT vrijgegeven.

LEGO Star Wars 75288 AT-AT

Het bouwwerk bestaat uit 1267 stenen en heeft een adviesprijs van €159,99, hoewel de set bij Amazon al is te bestellen voor €152,51. Je moet nog wel even geduld hebben, want LEGO Star Wars 75288 AT-AT wordt pas in augustus op de markt gebracht.

De AT-AT wordt geleverd met een Speederbike en is voorzien van een interieur. Er worden zes minifiguren meegeleverd: General Maximillian Veers, twee Snowtroopers en twee AT-AT-bestuurders. Op de verpakking is passend het logo te zien van ’40 Years Empire Strikes Back’.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten