Eerste beelden van LEGO Star Wars 77904 Nebulon-B Frigate verschenen

LEGO Star Wars

De bouwinstructies voor LEGO Star Wars 77904 Nebulon-B Frigate zijn beschikbaar gemaakt in de LEGO Shop. Het setnummer van deze nieuwe LEGO Star Wars-set maakt duidelijk dat het gaat om een project voor Comic-Con (SDCC) en de kans is groot dat deze set, net als LEGO Star Wars 75294 Bespin Duel, niet in Nederland en België zal worden gelanceerd.

LEGO Star Wars 77904 Nebulon-B Frigate

LEGO Star Wars 77904 Nebulon-B Frigate bestaat uit 459 stenen en was oorspronkelijk ontworpen als de exclusieve set voor San Diego Comic-Con 2020. Met de annulering van bijna alle evenementen in Noord-Amerika vanwege de uitbraak van het coronavirus is de verwachting dat deze set pas later dit jaar in de verkoop gaat. Hoewel de prijs en de beschikbaarheid nog moeten worden aangekondigd, verwachten we dat de prijs rond de $50 zal komen te liggen. Mocht je de Nebulon-B Frigate of Bespin Duel willen bemachtigen dan kun je deze bestellen via eBay.

Aan het begin van dit jaar konden LEGO Star Wars-fans stemmen op welk ruimteschip de volgende Ultimate Collector Series-set zou moeten worden en de Nebulon-B Frigate was een van de kanshebbers, maar het ruimteschip moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in het Republic Gunship. LEGO zal nu voor het eerst een miniversie van het populaire schip uitbrengen.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten