Eerste teaser LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer gepubliceerd

LEGO Star Wars

LEGO is op Twitter begonnen met het teasen van de nieuwe Ultimate Collector’s Series-set LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer. In de korte video maakt het bedrijf bekend dat de nieuwe set op 5 september zal worden aangekondigd en in de LEGO Shop wordt opgenomen.

LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

De video toont alleen een schaduw die door een appartement beweegt, echter suggereert de vorm dat het om een Star Destroyer zal zijn. Het is nog niet exact duidelijk om welke variant het gaat, maar op basis van eerdere geruchten betreft het vrijwel zeker de klassieke Imperial Star Destroyer, die naar verluidt als LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer wordt gelanceerd.

→ Lees ook: Dit is de LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer

LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer wordt officieel uitgebracht op 1 oktober 2019, hoewel VIP-leden de set al op 18 september kunnen aanschaffen in de LEGO Online Shop en Brand Stores. Een VIP-account is gratis en kan tijdens het plaatsen van een bestelling worden geregistreerd. De Imperial Star Destroyer bestaat uit 4784 stenen en krijgt in Europa een adviesprijs van €699,99. Het zal naar alle waarschijnlijk een heruitgave zijn van de in 2002 uitgebrachte Imperial Star Destroyer met setnummer 10030.

De in 2002 uitgebrachte Imperial Star Destroyer.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten