Gratis verzamelkaarten bij Star Wars-aankopen in LEGO Shop

LEGO LEGO Star Wars

Voor Star Wars-fans is er in de LEGO Online Shop weer een nieuwe promotie beschikbaar gemaakt. Bij alle Star Wars-aankopen vanaf €55 ontvang je een set verzamelkaarten ter viering van de 40e verjaardag van Empire Strikes Back. Het pakket van 3 kaarten heeft volgens LEGO een waarde van €8,99. De promotie is alleen online geldig en loopt van 22 juni tot en met 30 juni 2020.

LEGO Star Wars

Omdat de campagne alleen van toepassing is op LEGO Star Wars-sets, hebben we de exclusieve sets op een rij gezet. Deze sets zijn alleen beschikbaar bij LEGO en niet elders verkrijgbaar tegen lagere prijzen. Wanneer de nieuwe LEGO Star Wars sets in augustus 2020 verschijnen, is de campagne helaas al verlopen.

Elke set bevat twee kaarten van filmposters voor The Empire Strikes Back (altijd dezelfde twee kaarten) en een willekeurig gekozen gouden kaart van Boba Fett of een TIE Fighter-piloot. Dus als je alle vier de kaarten wilt bezitten, moet je meerdere keren bestellen en geluk hebben, of ze daarna omruilen.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten