Komst LEGO Star Wars 75308 R2-D2 bevestigd in productvideo

LEGO Star Wars

LEGO presenteerde deze week enkele nieuwe Star Wars, waaronder de Darth Vader en de Scout Trooper Helmet, maar het bedrijf bevestigde ook de komst van LEGO Star Wars 75308 R2-D2. De bovenkant van de R2-D2 in LEGO-vorm is kortstondig te zien in de laatste seconden van de productvideo van de Imperial Probe Droid. Het Deense bedrijf hint in zijn video’s vaker naar toekomstige sets.

De R2-D2 uit 2012 (10225).

LEGO Star Wars 75308 R2-D2

LEGO Star Wars 75308 R2-D2 wordt binnenkort aangekondigd en zal tijdens het LEGO May the 4th-evenement exclusief worden gelanceerd in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €199,99. De vernieuwde uitvoering van de R2-D2 uit 2012 bestaat uit 2314 stenen. In tegenstelling tot eerdere geruchten valt de set niet onder de Ultimate Collector Series. LEGO heeft er namelijk voor gekozen om de set onderdeel uit te laten maken van de 18+ lijn.

De bovenkant van de nieuwe LEGO Star Wars 75308 R2-D2.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

1 Reactie

  1. Lego blijft mij keer op keer verbazen met geweldige sets uit de Star Wars lijn. Eerst zie ik die geweldige helmen van Darth Vader en de Scouttrooper. Aansluitend de Imperial probe droid die er ook weer geweldig uit ziet. En nu alweer een aankondiging van een supergave R2D2. Lego laat elke keer mijn hart sneller kloppen met deze geweldige sets from a galaxy , far far away.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten