Laatste kans om scherp geprijsde LEGO Star Wars 75212 Kessel Run Millennium Falconis te bemachtigen

LEGO aanbiedingen LEGO Star Wars

LEGO Star Wars 75212 Kessel Run Millennium Falconis is in de LEGO Store flink afgeprijsd en dat komt vanwege het feit dat de set binnenkort gaat verdwijnen. Deze LEGO-versie van het beroemde Corelliaanse vrachtschip uit de film over Han Solo is momenteel te verkrijgen voor €125,99, terwijl de adviesprijs €179,99 bedraagt. We zien dat de set bij andere webshops voor dezelfde prijs wordt aangeboden, echter loop je dan de cadeaus en VIP-punten mis.

LEGO Star Wars 75212 Kessel Run Millennium Falconis

In de komende maanden zijn er verschillende nieuwe LEGO Star Wars-sets op komst en dat betekent dat het bedrijf zijn assortiment aan het opschonen is. Eerder deze maand kon je ook lezen dat LEGO Star Wars 75219 Imperial AT-Hauler, 75216 Snoke’s Throne Room en 75210 Moloch’s Landspeeder voor aanzienlijk minder waren te verkrijgen. Mocht je nog een van de sets willen bemachtigen, dan is het verstandig om er snel bij te zijn.

Momenteel ontvang je in de LEGO Store bij je aankoop een gratis Terug naar school-pakket (code NL19) en een VIP-tas en picknickkleed cadeau bij aankopen van €199,99 of meer. Deze promoties kunnen worden gecombineerd.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten