‘LEGO BrickHeadz Star Wars 75232 introduceert Jabba de Hutt’

LEGO BrickHeadz LEGO Star Wars

Er gaan al geruime tijd geruchten over een nieuwe LEGO-set die is gebaseerd de Jabba de Hutt, een bekend personage uit het Star Wars-universum. Volgens Amazon zal deze set onder de BrickHeadz-serie op de markt worden gebracht. LEGO BrickHeadz Star Wars 75232 met Jabba the Hutt zou in de laatste maand van 2019 moeten verschijnen.

LEGO BrickHeadz Star Wars 75232

Op de productpagina van Amazon is te zien dat de LEGO BrickHeadz-set uit 240 stenen bestaat en het modelnummer 75232 heeft meegekregen. Gezien het aantal stenen en de afmetingen van de verpakking ligt het voor de hand dat de set twee hoofden zal bevatten. De grote vraag is wie er naast Jabba de Hutt zal worden geplaatst? Volgens Rebelscum zou dit Salacious B. Crumb kunnen zijn, die Star Wars-fans nog zullen herkennen vanwege zijn lach in Episode VI.

“Dus wat brengt ons ertoe te geloven dat dit een Jabba de Hutt-set zou kunnen zijn? Het komt allemaal neer op een interview waarin LEGO-ontwerper Marcos Bessa liet weten dat er een bepaalde hagediswezen-achtige slechterik in de maak was, maar dat er problemen waren met het omzetten van zijn vorm. Die is het tegenovergestelde van de verhoudingen van wat de BrickHeadz zijn”, aldus Rebelscum.

Het zou gaan om de volgende set:

  • Modelnummer: LEGO 75232 BrickHeadz
  • Thema: Star Wars
  • Aantal stenen: 240
  • Verpakking: 19,1 x 14,1 x 7,1 cm
€58,99
Voorradig
6 nieuw vanaf €49,00
sinds 29 september 2022 16:45
Amazon.fr
Gratis bezorgd
In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten