LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station designer video uitgebracht

LEGO heeft een nieuwe video uitgebracht met de ontwerpers van LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station. In de video praten LEGO-ontwerpers Marcos Bessa en Austin Carlson over hun inspiraties, het ontwerpproces en de functies van de set.

Uit de video blijkt dat de trein 8 noppen breed is in plaats van de gebruikelijke 6 van andere sets. LEGO heeft dit gedaan om ruimte te maken voor alle details van het interieur. Er zijn ook geen nieuwe elementen voor de set ontwikkeld buiten het hoofd van Goofy. In de top van de toren bevindt zich daarnaast een verrassing: een miniatuurversie van Disneyland.

LEGO Disney 71044 Disney Trein en Station is sinds 1 september exclusief beschikbaar in de LEGO Store voor €329,99. De LEGO Disney Train is geïnspireerd op de beroemde spoorbaan in Disneyland en bestaat uit vier wagons, een Powered Up-motor, een tender, een personenwagon en een restauratiewagon. Elke wagon heeft ruimte voor de verschillende minifiguren om te zitten. De set bevat vijf klassieke LEGO Minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Knabbel, Babbel en Goofy.

[content-egg-block template=offers_list]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten