LEGO heeft Star Wars X-Wing Starfighter op ware grootte nagebouwd voor Paris Air Show

LEGO Star Wars

LEGO heeft voor de Paris Air Show de Star Wars X-Wing Starfighter op ware grootte nagebouwd met LEGO-stenen. De gigantische X-Wing Starfighter werd gecreëerd om het 20-jarige bestaan van de de LEGO Star Wars-serie te vieren. In 2013 toonde LEGO op Time Square in New York de allereerste X-Wing van LEGO, echter is er ditmaal een geheel nieuwe versie van het iconische schip gebouwd. Het is zelfs mogelijk om plaats te nemen in de cockpit.

Het gigantische LEGO-model bestaat uit maar liefst 1.584.000 stenen en is nog tot en met 23 juni te zien op de Paris Air Show. De indrukwekkende creatie is 10 meter lang en negen meter breed. Daarnaast is er op de beurs ook een kleinere versie voor de jongere LEGO-fans. Bouw je liever zelf de Star Wars X-Wing Starfight met LEGO? Dat kan, want de set is voor €99,99 beschikbaar in de LEGO Shop.

In de LEGO Shop zijn bovendien verschillende LEGO Star Wars-set in de aanbieding. Fans die 85 euro of meer besteden aan LEGO Star Wars- of Disney-aankopen ontvangen zowel LEGO 40334 Avengers Tower als LEGO Ideas 40335 Space Rocket Ride als cadeau.

→ Lees ook: LEGO 40334 Avengers Tower wordt gratis bij LEGO Star Wars-aankopen meegeleverd

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten