LEGO Star Wars 40451 Tatooine Homestead verschijnt als GWP tijdens Star Wars May the 4th-evenement

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars 40451 Tatooine Homestead is een van de cadeaus die je in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop ontvangt tijdens het LEGO Star Wars May the 4th-evenement. De promotie is nog niet officieel aangekondigd, maar al wel zichtbaar in de LEGO Shop.

LEGO Star Wars 40451 Tatooine Homestead

Het cadeau bij aankoop, LEGO Star Wars 40451 Tatooine Homestead, bestaat uit 271 stenen en is vanaf 1 tot en met 5 mei beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Het is nog niet bekend wat de minimale aankoopwaarde zal bedragen, maar het zal gaan om €75 of €85. Daar blijft het overigens niet bij, want tijdens het evenement ontvang je ook de LEGO Star Wars 30388 Imperial Shuttle (Polybag) cadeau en scoor je nog eens dubbele VIP-punten op al je Star Wars-aankopen.

Naast het huis van de familie Lars, een familie die voornamelijk leefde op Tatooine als Moisture Farmers, zien we op microschaal een landspeeder, een sandcrawler en minimalistische figuren van Luke Skywalker, C-3PO, R2-D2, Owen Lars, tante Beru Lars en 2 Jawa’s. Er worden twee geprinte delen meegeleverd: een voor het LEGO Star Wars-naamplaatje en de tweede voor extra details op de Sandcrawler.

Het kleine diorama is 4 cm hoog, 9 cm breed en 17 cm lang, waarmee de set qua formaat vergelijkbaar is met eerdere Star Wars-diorama’s. Sinds mei 2019 zijn scènes van Hoth, Endor en Death Star II verschenen in de serie. De kleine Tatooine-set is nu de vierde in de groep.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten