LEGO Star Wars 75270 Obi-Wan’s Hut en 75271 Luke Skywalker’s Landspeeder voor 2020 aangekondigd

LEGO Star Wars

LEGO heeft twee nieuwe Star Wars-sets aangekondigd die op Episode IV: A New Hope zijn gebaseerd. Op San Diego Comic Con zullen Luke Skywalker’s Landspeeder en Obi-Wan’s Hut voor het eerst worden getoond.

Beide sets zijn vanaf 1 januari 2020 te koop zijn in de Verenigde Staten voor $29,99. Het is nog onduidelijk wat ze in Europa gaan kosten, maar doorgaans is de prijs in euro’s ongeveer hetzelfde.

LEGO Star Wars 75270 Obi-Wan’s Hut

  • Setnummer: 75270
  • Naam: Obi-Wan’s Hut
  • Aantal stenen: 200
  • Adviesprijs: $29,99

De hut klapt door middel van een scharnier open voor gemakkelijke toegang en er bevinden zich diverse coole items in de verpakking om de creativiteit van kinderen te stimuleren, waaronder Lightsabers, een afstandsbediening voor training en een hologram-element van prinses Leia om klassieke Star Wars: A New Hope-scènes na te bootsen. De set bevat iconische Star Wars-personages Obi-Wan, Luke Skywalker en R2-D2 plus een Tusken Raider voor rollenspelgevechten.

LEGO Star Wars 75271 Luke Skywalker’s Landspeeder

  • Setnummer: 75271
  • Naam: Luke Skywalker’s Landspeeder
  • Aantal stenen: 236
  • Adviesprijs: $29,99

Luke Skywalker’s X-34 Landspeeder is meer gedetailleerd dan ooit tevoren en er is ruimte voor Luke en de C-3PO-minifiguren. De Landspeeder heeft in de achterbak een macroverrekijker en een clip voor het blastergeweer van Luke om creatief spel te inspireren. De set komt ook nog met een gewapend Jawa-minifiguurtje.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten