LEGO Star Wars 75275 UCS A-Wing Fighter en LEGO Star Wars 75290 UCS verschijnen in 2020

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars-fans kunnen volgende maand weer uitkijken naar een nieuwe D2C-set. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde StoneWars brengt LEGO op het jaarlijkse Star Wars Day-evenement, 4 mei 2020, de A-Wing Fighter (75275) op de markt. Het model zal exclusief in de LEGO Online Shop worden aangeboden.

Officieel aangekondigd → LEGO 75275 UCS A-Wing Starfighter kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Star Wars 75275 UCS A-Wing Fighter

LEGO Star Wars 75275 UCS A-Wing Fighter krijgt vermoedelijk de gebruikelijke prijs van €199,99 en momenteel is er over het aantal steentjes nog niks bekend. De set is gebaseerd op de RZ-1 A-Wing Interceptor uit de originele trilogie. Het ontwerp houdt vast aan het klassieke rood-witte kleurenschema. De set bevat ook minstens één exclusief minifiguur van een A-Wing-piloot. Het ruimtevaartuig verscheen voor het eerst in Star Wars Episode VI – The Return of the Jedi (1983). LEGO sinds 2000 al zeven verschillende (kleine) modellen van de A-Wing Fighter uitgebracht.

Qua formaat zal de A-Wing Fighter waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met andere LEGO Star Wars UCS-sets die voor dezelfde adviesprijs werden uitgebracht. Hoogstwaarschijnlijk (zoals destijds het geval was met de Snowspeeder) is de A-Wing Fighter een ruimteschip dat aanzienlijk groter is dan de klassieke minifiguurschaal. In theorie zou de set geen UCS-logo kunnen krijgen, zoals vorig jaar het geval was met de LEGO 75244 Tantive IV. Echter moet deze set een verzamelmodel worden. Het zou daardoor buitengewoon vreemd zijn als er geen Ultimate Collector Series-logo op de doos staat.

LEGO Star Wars 75290 UCS

De tweede UCS-set is LEGO Star Wars 75290 en wordt in september 2020 verwacht, maar over dit model is nog weinig informatie beschikbaar. We weten dat Republic Gunship een van de volgende Star Wars Ultimate Collector Series-sets zal zijn, maar dit model wordt pas in 2021 verwacht.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten