LEGO Star Wars 75275 UCS A-Wing Starfighter kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Star Wars

Het LEGO Star Wars May the 4th-weekend is van start gegaan en dat valt samen met de lancering van de LEGO Star Wars 75275 UCS A-Wing Starfighter. De set uit de Ultimate Collectors Series (UCS) is vanaf vandaag beschikbaar in de Nederlandse LEGO Shop voor €199,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen. Tijdens het Star Wars-evenement krijg je tot en met 4 mei 2020 ook dubbele VIP-punten (10% korting van het aankoopbedrag op je volgende aankoop) en ontvang je de set LEGO Star Wars 40407 Death Star II Battle cadeau bij Star Wars-aankopen vanaf €75.

Tip → Wil je profiteren van de verschillende promoties in de LEGO Shop dan kun je nu nog extraatje krijgen wanneer je afrekent met PayPal. Gebruik daarvoor de code NLPP en ontvang een gratis mystery gift als je meer dan € 15 besteedt. Deze link brengt je rechtstreeks naar de LEGO Shop.

LEGO 75275 UCS A-Wing Starfighter

LEGO 75275 UCS A-Wing Starfighter bestaat uit 1673 stenen en wordt net als de overige sets in de Ultimate Collector Series voorlopig exclusief verkocht door LEGO. De set komt met een enkel minifiguur van een A-Wing-piloot en deze is exclusief voor deze creatie ontworpen. De strakke pijlpuntvorm van het originele ontwerp is prachtig nagemaakt met LEGO-stenen en fans zullen de authentieke details, zoals de draaiende laserkanonnen en de afneembare koepel op de cockpit ongetwijfeld waarderen. Het ruimteschip is 42 centimeter lang en heeft een schaal van 1:16.

De A-Wing Starfighter kan worden geplaatst op een standaard en op het naamplaatje staan enkele specificaties van het ruimteschip. Verder richt deze set zich op volwassenen, zoals aan de 18+-aanduiding op de verpakking is te zien. Bekijk ook de andere modellen om te verzamelen, zoals de Stormtrooper-helm (75276) en Boba Fett-helm (75277), die beide beschikbaar zijn voor pre-order.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten