LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest met Baby Yoda nu te koop in LEGO Shop

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest werd al in februari aangekondigd en is nu eindelijk verkrijgbaar in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop. De 1023-delige set heeft een adviesprijs van €139,99 en komt met de Mandalorian en het Child, ook wel bekend als Baby Yoda.

LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest

Naast de aankondiging heeft het YouTube-kanaal Beyond the Brick een video gepubliceerd waarin de LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest gedetailleerd is te zien. LEGO-ontwerper Erik Varszegi geeft uitleg, hoewel hij niet betrokken was bij de ontwikkeling van de set. “Iedereen heeft het over Baby Yoda. We hebben een gloednieuwe mal gemaakt voor het kleine microfigure. De laadruimte opent zich aan de achterkant en de deur sluit, waardoor de vracht zich ook aan de achterkant bevindt”, aldus Varszegi.

Dankzij de onderstaande afbeeldingen van What’s on Disney Plus kunnen fans ook het interieur van het schip zien. Het vrachtruim bevat twee Carbonite-blokken met premies die door de Mandalorian zijn gevangen. Het is nog niet bekend of deze worden geplakt of geprint. The Child is een 3D-geprinte versie van Baby Yoda, het eindresultaat zal meer overigens meer overeenkomen met de officiële afbeeldingen van de set.

We verwachten dat er veel vraag naar de LEGO Star Wars 75292 The Razor Crest zal zijn vanwege het microfiguur van Baby Yoda. Het ontwerp is gebaseerd op het schip uit Star Wars: The Mandalorian, de serie die exclusief te zien is op streamingdienst Disney+.

[content-egg-block template=offers_list]

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten