LEGO Star Wars 75309 UCS Republic Gunship kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Star Wars

De eerste afbeelding van LEGO Star Wars 75309 UCS Republic Gunship lekte op woensdagavond al uit, maar het Deense bedrijf heeft de set zojuist ook officieel gepresenteerd. Het nieuwe model in de Ultimate Collector Series wordt op 1 augustus exclusief gelanceerd in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €349,99. De verkoop start om 01:00 Nederlandse tijd en er zal ditmaal geen VIP-voorverkoop worden georganiseerd.

  • Setnummer: 75309
  • Naam: Republic Gunship
  • Thema: Star Wars Ultimate Collector Series
  • Aantal stenen: 3292
  • Prijs: €349,99 in LEGO Shop NL | BE
  • Afmetingen: 33 cm hoog, 68 cm lang en 74 cm (inclusief de standaard)
  • LEGO Designer: Jens Kronvold Frederiksen en Hans Burkhard Schlömer
  • Releasedatum: 1 augustus 2021
  • Aanbevolen leeftijd: 18 jaar en ouder

LEGO Star Wars 75309 UCS Republic Gunship

LEGO Star Wars 75309 UCS Republic Gunship bestaat uit 3292 stenen en is 68 cm lang, 33 cm hoog (inclusief standaard) en heeft spanwijdte van 74 cm. De displaystandaard is voorzien van een informatieplaatje en biedt ruimte aan de twee meegeleverde minifiguren: Mace Windu met een lichtzwaard en een Clone Trooper Commander. De adviesprijs van €349,99 komt neer op een prijs van 10,6 cent per steen. Dat is voor een reguliere set aan de prijzige kant, maar in vergelijking met andere UCS-sets is het Republic Gunship zelfs een van de goedkopere modellen.

Bouwers kunnen met het model de Slag om Geonosis uit Star Wars: The Clone Wars opnieuw ervaren. LEGO heeft het Republic Gunship voorzien van allerlei authentieke details, waaronder twee cockpits, bolvormige geschutskoepels, 2 kanonnen en superlange vleugels.

Het Gunship uit de Star Wars Ultimate Collectors Series is vooral geschikt als displaymodel, maar LEGO heeft desondanks toch enkele functies geïntegreerd. Het is mogelijk om de deuren aan beide zijden van het ruimteschip te openen en naar achteren te schuiven. De klep aan de achterkant van het Gunship kan eveneens worden geopend.Daarnaast kunnen de twee bolvormige geschutskoepels links en rechts van het schip in en uit worden geklapt.

Seinfeld-fans kunnen LEGO Ideas 21328 Seinfeld vanaf woensdag 21 juli 2021 aanschaffen via de VIP-voorverkoop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop, terwijl de reguliere verkoop op 1 augustus van start gaat. LEGO Ideas 21328 Seinfeld bestaat uit 1326 stenen en heeft een adviesprijs van €79,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten