Eerste foto’s van LEGO Star Wars 75318 The Child: Baby Yoda

LEGO Star Wars

Gezien de populariteit van The Child in The Mandalorian, beter bekend als Baby Yoda, komt het niet als een verrassing dat het personage binnenkort zijn eigen LEGO-set krijgt. De set verschijnt vermoedelijk in oktober of november in de LEGO Shop als LEGO Star Wars 75318 The Mandalorian – The Child. De website StoneWars heeft inmiddels ook de eerste foto’s van de set gepubliceerd.

LEGO Star Wars 75318 The Child

LEGO Star Wars 75318 The Child verscheen eerder dit jaar al op de productlijsten van verschillende winkels en krijgt een adviesprijs van €79,99. Het bouwbare figuur is daarmee iets goedkoper dan LEGO Star Wars 75255 Yoda (adviesprijs €99,99) en dat heeft vermoedelijk alles te maken met het formaat. Het figuur is 19 cm hoog en 21 cm breed. De oren, handen en het hoofd van Baby Yoda zijn verstelbaar. Verder komt de set met een informatieplaatje met feitjes over The Child, een minifiguur en een zilveren bal.

Mocht je overigens niet kunnen wachten dan kun je ook je eigen Baby Yoda bouwen door de stenen van de grote Yoda te gebruiken.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten