LEGO Star Wars 75318 The Child (Baby Yoda) kopen? Alles wat je moet weten

LEGO Star Wars

Onlangs verschenen er al de eerste foto’s van LEGO Star Wars 75318 The Child, maar het Deense bedrijf heeft de set nu ook officieel uitgebracht. Baby Yoda in LEGO-vorm is direct te koop in de Nederlandse LEGO Shop voor €79,99 en is uit voorraad leverbaar. Lezers uit België kunnen de set via deze link bestellen. Heb je geen interesse in de onderstaande cadeaus dan is de set ook beschikbaar bij Bol.com voor slechts €67,95.

Tip → Vanaf 30 oktober tot en met 8 november ontvang je namelijk de LEGO Star Wars 5006363 Han Solo Carbonite Metal Keychain cadeau bij alle Star Wars-aankopen in de LEGO Shop van €100 of meer. De promotie is te combineren met de andere cadeaus LEGO 40413 Mindstorms Mini Robots en LEGO Hidden Side 30464 El Fuego’s Stunt Cannon.

 

LEGO Star Wars 75318 The Child

LEGO Star Wars 75318 The Child bestaat uit 1073 stenen en dat komt neer op 7,5 cent per steen. Dat de set op 30 oktober wordt uitgebracht is overigens geen verrassing, want op deze datum begint ook het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+. De start van het nieuwe seizoen zal de interesse in Baby Yoda nieuw leven inblazen en daarmee wordt het waarschijnlijk een populair kerstcadeau.

Het figuur van Baby Yoda is 19 cm hoog en 21 cm breed. De oren, handen en het hoofd van LEGO Star Wars 75318 The Child zijn verstelbaar. Verder komt de set met een informatieplaatje met feitjes over The Child, een minifiguur en het favoriete speelgoed van The Child – de knop van een versnellingspook – die het kan vasthouden, net zoals het dat doet in Star Wars: The Mandalorian.

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten