LEGO Star Wars 75341 UCS Luke Skywalkers’s Landspeeder vroegtijdig onthuld

LEGO LEGO Star Wars

Eerder deze week kon je al lezen dat er een nieuwe Ultimate Collector Series-set in aantocht was voor het jaarlijkse ‘Star Wars May the 4th’-evenement en inmiddels hebben we ook een afbeelding van LEGO Star Wars 75341 UCS Luke Skywalkers’s Landspeeder. De set wordt later vandaag officieel aangekondigd, echter werden afbeeldingen van de Landspeeder en de bijbehorende promoties al vroegtijdig online gezet. In de Nederlandse en Belgische LEGO Shop gaat de VIP-voorverkoop van de set op 1 mei van start.

Update → LEGO Star Wars 75341 UCS Luke Skywalkers’s Landspeeder is officieel aangekondigd

  • Setnummer: 75341
  • Naam: Luke Skywalker’s Landspeeder
  • Thema: Star Wars Ultimate Collector Series
  • Aantal stenen: 1890
  • Afmetingen: 50 cm lang
  • Minifiguren: Luke Skywalker en C-3PO
  • Prijs: €199,99 in LEGO Shop NLBE
  • Releasedatum: 1 mei 2022
  • Aanbevolen leeftijd: 18+
  • GWP’s: LEGO Star Wars 40531 Lars Family Homestead en LEGO Star Wars Beskar-sleutelhanger.

LEGO Star Wars 75341 UCS Luke Skywalkers’s Landspeeder

LEGO Star Wars 75341 UCS Luke Skywalkers’s Landspeeder bestaat uit 1890 stenen en is ongeveer 50 cm lang. Het model krijgt een prijskaartje van €199,99 en om de pijn enigszins te verzachten ontvang je bij aanschaf LEGO Star Wars 40531 Lars Family Homestead cadeau. Deze GWP wordt bij de start van het ‘May the 4th’-evenement op 1 mei meegeleverd bij alle Star Wars aankopen vanaf €160. Het is verstandig om er zo snel mogelijk bij te zijn aangezien de promoties vorig jaar binnen een halve dag waren uitverkocht. Verder ontvang je tot en met 4 mei dubbele VIP-punten, waarmee je 10% van het aankoopbedrag kan verzilveren als korting op een toekomstige aankoop.

De nieuwe Ultimate Collector Series-set komt met twee minifiguren: Luke Skywalker en C-3PO. Het laatstgenoemde minifiguur is exclusief voor deze set ontworpen en wordt geleverd met bedrukte armen en benen. Helaas zijn niet alle onderdelen bedrukt, want voor de rode strepen en schade op de bovenkant van LEGO Star Wars 75341 UCS Luke Skywalkers’s Landspeeder zijn er stickers gebruikt. Daarnaast wordt er een informatieplaatje meegeleverd, dat eveneens met een sticker is uitgevoerd.

Tenslotte dook er in het afgelopen weekend een LEGO Star Wars Beskar-sleutelhanger op. In Australië is bevestigd dat het cadeau onderdeel uitmaakt van het evenement en wordt meegeleverd bij aankopen vanaf 149 Australische dollar. De voorwaarden in Nederland zijn nog niet onthuld, maar we schatten dat het minimale aankoopbedrag rond de 100 euro komt te liggen.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten