LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser kopen? Alles wat je moet weten

LEGO LEGO Star Wars

Vorige week kon je al de eerste foto’s zien van de nieuwste set in de Ultimate Collector Series, maar vandaag is LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser ook officieel aangekondigd. De Insiders-voorverkoop start op 1 oktober 2023 exclusief in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop voor €649,99, gevolgd door de reguliere release op 4 oktober.

LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser (Ultimate Collector Series)

LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser bestaat uit 5374 stenen en is 109 cm lang, 54 cm breed en 32 hoog. De set is daarmee een fractie langer dan de onlangs uitgebrachte LEGO Icons 10318 Concorde en 1 cm korter dan de LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer uit 2019. Het model heeft geen gedetailleerd interieur, maar uit de zijhangar is nog een Republic Gunship op microschaal te zien.

 • Setnummer: 75367
 • Naam: Venator-Class Republic Attack Cruiser
 • Thema: Star Wars Ultimate Collector Series
 • Aantal stenen: 5374
 • Aantal minifiguren: 2
 • Afmetingen: 109 cm lang, 32 cm hoog en 54 cm breed
 • Prijs: €649,99 in LEGO Shop NLBE
 • Releasedatum: 1 oktober 2023
 • Aanbevolen leeftijd: 18+

Er worden twee exclusieve minifiguren meegeleverd: Captain Rex en Admiral Wullf Yularen. Yularen wordt geleverd met een dubbelzijdig bedrukt hoofd en hij draagt een eenvoudig officiersuniform. Zijn benen zijn dubbel gegoten. Met Captain Rex in zijn Phase 2-outfit brengt LEGO een populair minifiguur terug, die voor het laatst verkrijgbaar was in 2014. Het minifiguur heeft bedrukte armen, een stoffen schouderbedekking en een helm met een opening die nu eindelijk gebruikt kan worden om zijn herkenbare rangefinder te bevestigen.

Het schip kan worden geplaatst op een te bouwen standaard, waarop ook de twee minifiguren kunnen worden getoond. Verder komt LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser met een bedrukt informatieplaatje en een tegel met daarop het logo van ’20 Years of Clone Wars’. LEGO maakt gebruik van stickers voor de twee rode cirkels op de linker- en rechterkant van het schip.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

1 Reactie

 1. Deze set had Lego al 10 jaar geleden uit moeten brengen. Ondertussen bestaan er tientallen versies van die bij AFOLs alom bekend zijn. Lego loopt weer hopeloos achter de feiten aan. Natuurlijk heb je nog het grote publiek waarvoor dit een zonder meer een mooie dure set is.

  Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten