LEGO Star Wars BOOST Droid Commander wordt 1 september uitgebracht

LEGO Boost LEGO Star Wars

De LEGO Star Wars BOOST Droid Commander-set wordt op 1 september 2019, net op tijd voor de naderende premiere van Star Wars: The Rise of Skywalker op 18 december. Het is de eerste keer dat LEGO zijn BOOST-programmeerplatform gebruikt in combinatie met een licentieproduct. LEGO brengt de set in Nederland op de markt met een adviesprijs van €199,99.

In de doos vinden we een kleur- en afstandssensor, interactieve motor, Bluetooth-module (Move Hub) en 1177 steentjes om RD-D2, Gonk Droid en Mouse Droid te bouwen. Deze robots hebben hun eigen persoonlijkheden, vaardigheden en authentieke Star Wars-geluiden en -muziek. Het is bovendien niet nodig om je droids uit elkaar te halen. De BOOST-hardware kan eenvoudig worden uitgewisseld tussen de drie LEGO Droid-modellen.

LEGO Star Wars BOOST Droid Commander krijgt een app voor iOS, Android en Amazon Fire waarmee spelers de droids kunnen programmeren, besturen en meer dan interactieve 40 missies kunnen oplossen. De gratis LEGO BOOST Star Wars-app bevat daarnaast bouwinstructies voor de drie droids en er zullen in de missies vijf iconische locaties worden bezocht: Tatooine, Bespin, Alderaan, The Death Star en Hoth.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten