LEGO Star Wars May the 4th-evenement: dubbele VIP-punten en Death Star II Battle (40407) als GWP

LEGO Star Wars

De setafbeeldingen van LEGO Star Wars 40407 Death Star II Battle zijn verschenen in de LEGO Online Shop. De set wordt een cadeau bij aankoop tijdens het LEGO Star Wars May the 4th-evenement. Het evenement gaat overigens al op 1 mei van start en Death Star II Battle ontvang je bij alle Star Wars-aankopen vanaf 75 euro.

LEGO Star Wars May the 4th

LEGO Star Wars Death Star II Battle Set bestaat uit 235 stenen en bevat als bijzonderheid een gedrukte LEGO Star Wars 2020-tegel. Er wordt geen gebruikgemaakt van stickers. Het diorama toont een deel van Death Star II, dat nog in aanbouw is en een belangrijke rol speelt in Episode VI The Return of the Jedi. Een A-Wing ‘vliegt’ erboven en wordt nagezeten door een TIE Interceptor. Het oppervlak van de Death Star toont verschillende structuren en een afweergeschut.

Van 1 tot en met 4 mei 2020 zijn er tal van LEGO Star Wars-aanbiedingen als onderdeel van het May the 4th-evenement. Tijdens deze periode ontvang je dubbele VIP-punten op alle LEGO Star Wars-sets en kortingen op geselecteerde Star Wars-sets. Daarnaast wordt op 1 mei de LEGO Star Wars 75275 UCS A-Wing Starfighter exclusief gelanceerd in de LEGO Shop voor €199,99.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten