LEGO Star Wars May the 4th-weekend 2020: dubbele VIP-punten, gratis Death Star II Battle-set (40407) en lancering A-Wing Starfighter (75275)

LEGO Star Wars

Het jaarlijkse LEGO Star Wars May the 4th-weekend staat op het punt van beginnen en fans van de serie kunnen uitkijken naar een aantal mooie deals. Het evenement gaat op 1 mei om 00:00 Nederlandse tijd van start in de LEGO Shop en loopt tot en met maandag 4 mei.

Naast enkele promoties en gratis sets bij Star Wars-aankopen wordt op vrijdag ook de LEGO Star Wars 75275 A-Wing Starfighter uit de Ultimate Collectors Series exclusief gelanceerd in de Nederlandse LEGO Online Shop voor €199,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen.

LEGO Star Wars May the 4th-weekend

Tip → Wil je profiteren van de verschillende promoties in de LEGO Shop dan kun je nu nog extraatje krijgen wanneer je afrekent met PayPal. Gebruik daarvoor de code NLPP en ontvang een gratis mystery gift als je meer dan € 15 besteedt. Deze link brengt je rechtstreeks naar de LEGO Shop.

Dubbele VIP-punten bij Star Wars-sets

Laten we beginnen met de promoties tijdens het LEGO Star Wars May the 4th-weekend. Bij elke Star Wars-aankoop ontvang je dubbele VIP-punten. Dat betekent dat je 10% van het aankoopbedrag kan gebruiken als korting op je volgende bestelling of kan kiezen uit een van de verschillende cadeau. Een LEGO VIP-account is gratis en kan tijdens het afrekenen worden aangemaakt. Na aankoop kun je de VIP-punten inwisselen voor een kortingscode, die je kan gebruiken op alle toekomstige aankopen in de LEGO Shop. Daarnaast zijn er nog verschillende Star Wars-sets afgeprijsd in de LEGO Shop.

Death Star II Battle gratis bij Star Wars-aankopen

Geef je €75 of meer uit aan LEGO Star Wars-sets, dan ontvang je de LEGO Star Wars 40407 Death Star II Battle cadeau bij je bestelling. LEGO Star Wars Death Star II Battle Set bestaat uit 235 stenen en bevat als bijzonderheid een gedrukte LEGO Star Wars 2020-tegel. Er wordt geen gebruikgemaakt van stickers. Het diorama toont een deel van Death Star II, dat nog in aanbouw is en een belangrijke rol speelt in Episode VI The Return of the Jedi. Een A-Wing ‘vliegt’ erboven en wordt nagezeten door een TIE Interceptor. Het oppervlak van de Death Star toont verschillende structuren en een afweergeschut.

LEGO 75275 UCS A-Wing Starfighter

LEGO 75275 UCS A-Wing Starfighter is vanaf 1 mei beschikbaar in de Nederlandse LEGO Shop voor €199,99. Lezers uit België kunnen de set hier bestellen.

LEGO 75275 UCS A-Wing Starfighter bestaat uit 1673 stenen en wordt net als de overige sets in de Ultimate Collector Series voorlopig exclusief verkocht door LEGO. De set komt met een enkel minifiguur van een A-Wing-piloot en deze is exclusief voor deze creatie ontworpen. De strakke pijlpuntvorm van het originele ontwerp is prachtig nagemaakt met LEGO-stenen en fans zullen de authentieke details, zoals de draaiende laserkanonnen en de afneembare koepel op de cockpit ongetwijfeld waarderen. Het ruimteschip is 42 centimeter lang en heeft een schaal van 1:16.

LEGO Friends 30411 Chocolate Box Flower

In de LEGO Shop is nog een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar gemaakt: LEGO Friends 30411 Chocolate Box Flower. Vier Moederdag met een cadeau dat kinderen voor hun moeder kunnen bouwen. De set bestaat uit 75 stenen en wordt meegeleverd bij elke bestelling in de LEGO Shop van ten minste €35. Deze actie is te combineren met Star Wars-aankopen.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten