LEGO Star Wars: The Skywalker Saga moet voor vernieuwing zorgen

LEGO Star Wars

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt in 2020 en in gesprek met GamesIndustry.biz heeft James McLoughlin van ontwikkelaar TT Games gesproken over de ontwikkeling van de LEGO-games in de loop der jaar. De LEGO-games zijn namelijk een ongekend succes met meer dan 2 miljard dollar aan omzet sinds de lancering van LEGO Star Wars: The Video Game in 2015. McLoughlin is sinds 2006 de game director van de studio.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

De LEGO-games hebben spelers altijd de vrijheid gegeven om te schakelen tussen personages en een duidelijk progressiepad helpt om de game toegankelijk te maken voor iedereen. “Dit is de basis gebleven in de games die we sindsdien hebben geproduceerd”, aldus McLoughlin. “Op hetzelfde moment hebben de teams altijd hard gewerkt om nieuwe elementen en functies bij iedere game te introduceren: open wereld gameplay, originele verhalen, stemacteurs en nog heel veel meer om elke nieuwe games fris te houden.”

Volgens McLoughlin kunnen LEGO-fans van Star Wars: The Skywalker Saga hetzelfde verwachten wanneer de game verschijnt. “We wilden een nieuwe Star Wars-game maken dat ontworpen was zonder de technische beperkingen van de oudere games, met name Episodes 1 tot en met 6. Sinds deze games hebben we zoveel geleerd als studio. De oudere Star Wars-games waren geweldig voor die generatie gamers, maar nu verwachten spelers meer van ons en zijn ze meer vrijheid nodig. Met deze game hopen we spelers een geheel nieuwe manier te bieden om het Star Wars-saga te verkennen en ervan te genieten. Deze game is een samensmelting van alles wat we tot nu toe als studio hebben geleerd.”

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga verschijnt in 2020 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten